12/10/2013

A Very Harold and Kumar Christmas

A Very Harold & Kumar Christmas Film me titra shqip
Info Shqip
Gjashtë vjet pas aventures e tyre ne  Guantanamo Bay,  Harold Lee dhe Kumar Patel shkaktojë një kacafytje ne pushime e krishtlindjeve dhe pa dashje  i djegin vjehrit te Harold  pemë e viti te ri qe e kishin trasheguar brez pas brezi...Dhe keshtu Harold dhe Kumar futen ne nje aventure te re.

Info Englisht
Six years after their Guantanamo Bay adventure, stoner buds Harold Lee and Kumar Patel cause a holiday fracas by inadvertently burning down Harold's father-in-law's prize Christmas tree.

IMDb 8.3/10 | Trailer | Download | Shiko ne PutLocker |
camarok. Powered by Blogger.