12/11/2013

Grown Ups 2

Grown Ups 2 Film me titra shqip
Info Shqip
Duke shpresuar se do t’i ofronte nje jete me te qete familjes se tij, Lenni Feder largohet nga kaosi i Hollivudit dhe transferohet ne vendlindjen e tij. Pervec miqve te tij te vjeter, femijeve te tyre, shofereve te autobusve dhe policeve te shkrehur leni do te perballet edhe me shume surpriza te tjera…..

Info English
After moving his family back to his hometown to be with his friends and their kids, Lenny finds out that between old bullies, new bullies, schizo bus drivers, drunk cops on skis, and 400 costumed party crashers sometimes crazy follows you.

IMDb 6.5/10 | Trailer | Shiko ne Putlocker |
camarok. Powered by Blogger.