6/19/2014

300: Rise of an Empire

300 Rise of an Empire me titra shqip
Info Shqip
Gjenerali Themistokles grek çon akuzën kundër pushtuesit Persian udhëhequr nga perendite Kserksit dhe Artemisia, hakmarrës i marinës persiane.

Info Englisht
Greek general Themistokles leads the charge against invading Persian forces led by mortal-turned-god Xerxes and Artemisia, vengeful commander of the Persian navy.


IMDb 7.0/10 | Trailer | Download | Shiko ne VidTo |
camarok. Powered by Blogger.