4/05/2014

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe 2005

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe me titra shqip
Info ShqipKatër fëmijët udhëtojnë nëpërmjet një gardërobë në vendin e Narnia dhe të mësojnë për fatin e tyre të lirë atë me drejtimin e një luan mistike.

Info Englisht
Four kids travel through a wardrobe to the land of Narnia and learn of their destiny to free it with the guidance of a mystical lion.
IMDb 6.9/10 | Trailer | Download | Shiko ne FireDrive |
camarok. Powered by Blogger.