11/27/2016

Arrow Full Season 5

Arrow Full Sezon 5 me titra shqip HD
Info 
Pas vdekjes së Lorel dhe shkëputjes nga skuadra Arrow i Thias dhe Digëllit, Oliverit i duhet të përballojë i vetëm krimin si Grin Arrow në Star Siti. Gjithashtu ai duhet të ndajë kohën mes luftës së krimit dhe të qenit tanimë, kryetar i bashkisë.IMDb 8.8/10 | Trailer |
Episodi               Shiko               Shkarko
  
  Nr 1             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 2             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 3             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 4             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 5             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 6             VidTo | VidZi          Uptobox
  Nr 7             VidTo | VidZi          Uptobox


camarok. Powered by Blogger.