11/26/2016

Gotham Season 3Info Shqip 

Gordon punon në Gotham dhe kërkon të gjejë përgjigjet mbi të arratisurit e Indian Hill dhe pse fuqitë e tyre fillojnë t'i vrasin ata.IMDb 8/10 | TrailerEpisodi        Shkarko                Shiko               

Nr 1          UptoBox            VidTo | VidZi |    
Nr 2          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 3          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 4          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 5          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 6          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 7          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 8          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 9          UptoBox            VidTo | VidZi |
Nr 10        UptoBox            VidTo | VidZi |
camarok. Powered by Blogger.