11/28/2016

Get the Gringo

Get the Gringo me titra shqip HD
Info Shqip
Mel Gibson luan rolin e një krimineli që ka grabitur një shumë të madhe parash dhe gjatë një ndjekje nga policia me makinë, ai gjendet brenda kufirit meksikan dhe arrestohet nga policia vendase. Pasi përfundon në një burg që quhet El Pueblito, ai e ndjen veten të detyruar që të përshtatet me mënyrën e jetesës brenda burgut.

Info English
A career criminal nabbed by Mexican authorities is placed in a tough prison where he learns to survive with the help of a young boy.

IMDb 7/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.