11/29/2016

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters me titra shqip HD
Info Shqip
Vëllezërit Hansel dhe Gretel lihen vetëm në pyll nga babai i tyre dhe kapen nga një shtrigë djallëzore në një shtëpi prej karameleje. Megjithatë, ata e vrasin shtrigën dhe arratisen që aty. Vite më vonë, jetimët janë bërë gjuetarë të famshëm shtrigash. Kur njëmbëdhjetë fëmijë humbasin në një fshat të vogël.

Info English
Hansel & Gretel are bounty hunters who track and kill witches all over the world. As the fabled Blood Moon approaches, the siblings encounter a new form of evil that might hold a secret to their past.
IMDb 6.1/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.