11/25/2016

I Am Bruce Lee

I Am Bruce Lee me titra shqip HD
Info Shqip
Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si 'Babai i Arteve Marciale'.

Info English
Bruce Lee is universally recognized as the pioneer who elevated martial arts in film to an art form, and this documentary will reveal why Bruce Lee's flame burns brighter now than the day ...


IMDb 7.5/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | VidZi | Video |
camarok. Powered by Blogger.