11/26/2016

The Great Gilly Hopkins

The Great Gilly Hopkins me titra shqip HD
Info Shqip
Një 12-vjeçare, e çmendur dhe e zgjuar, e quajtur Xhilli Hopkins e gjen veten sa nga një shtëpi adoptimi në një tjetër, derisa takon Maime Troterin.

Info English
12-year-old wisecracking Gilly Hopkins finds herself shuffled from foster home to foster home until she meets Maime Trotter.IMDb 6.5/10 | Trailer | Donwload |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.