11/29/2016

Red Eagle

Red Eagle me titra shqip HD
Info Shqip
Një hero lufton kundër kriminelëve dhe njerëzve të korruptuar dhe vret këdo që vë në rrezik mirëqenien e qytetit.

Info English
Year 2016, Bangkok is a rotten capital infested with chaos and criminals. Widespread corruption by politicians has dipped the moral compass to a new low...


IMDb 5.5/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.