11/26/2016

Saw 3D: The Final Chapter

Saw 3D: The Final Chapter me titra shqip HD
Info Shqip
Ndërkohë që një betejë vdekjeprurëse po shpërthen për trashëgiminë brutale të Xhigsos, një grup mbijetuesish të Xhigsos mblidhet së bashku për të kërkuar mbështetjen e gurus dhe bashkëmbijetuesit Bobi Dagen, një njeri sekretet e errëta të të cilit do të lëshojnë një valë të re terrori. SAW VII sjell lojrat e tmerrshme të Xhigsos në jetë si asnjëherë më parë

Info English
As a deadly battle rages over Jigsaw's brutal legacy, a group of Jigsaw survivors gathers to seek the support of self-help guru and fellow survivor Bobby Dagen, a man whose own dark secrets unleash a new wave of terror.
IMDb 5.6/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.