11/25/2016

Saw V

Saw V me titra shqip HD
Info Shqip
Agjenti special Peter Strahm do të fillojë hetimet e tij në lidhje me Xhigsoun dhe dalëngadalë do të arrijë të zbulojë bashkëpunëtorin e fshehur të tij.

Info English
Following Jigsaw's grisly demise, Mark Hoffman is commended as a hero, but Agent Strahm is suspicious, and delves into Hoffman's past. Meanwhile, another group of strangers are put through a series of gruesome tests.

IMDb 5.8/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | VidZi | Video |
camarok. Powered by Blogger.