11/25/2016

Saw VI

Saw VI me titra shqip HD
Info Shqip
Agjenti Special Strahm ka vdekur dhe Dedektivi Hofman del në pah që është pasuesi i pasfiduar i trashëgimisë së Xhigso. Megjithatë, kur FBI-ja i afrohet Hofmanit, ai është i detyruar të vërë në lëvizje një lojë, dhe plani i madh i Xhigso më në fund kuptohet.

Info English
Agent Strahm is dead, and FBI agent Erickson draws nearer to Hoffman. Meanwhile, a pair of insurance executives find themselves in another game set by jigsaw.


IMDb 6/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.