11/27/2016

The Last Legion

The Last Legion me titra shqip HD
Info Shqip
Teksa Perandoria Romake shkatërrohet, Romulus Augustusi i ri largohet nga qyteti dhe drejtohet për në Britani për të gjetur mbështetësit e tij të fundit.

Info English
As the Roman empire crumbles, young Romulus Augustus flees the city and embarks on a perilous voyage to Britain to track down a legion of supporters.


IMDb 5.4/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.