12/01/2016

Anonymous

Anonymous me titra shqip HD
Info Shqip
Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes së identiteteve, i mbushur me inat për bankat. Gatë rrugës njihet me Sajin, një batakçi rrugësh i cili e prezanton me shkëmbimin në tregun e zi...

Info English
Follows Alex Danyliuk, a teenager learning the ins and outs of computer programming. When his family hits financial trouble, he turns to a life of online crime and identity theft, fueled by...
IMDb 6.5/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo  | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.