12/01/2016

Fright Night

Fright Night me titra shqip ne camarok.com
Info Shqip
Çarli Bruster më në fund i ka të gjitha, shoqërohet me fëmijët e njohur dhe është i lidhur me vajzën më seksi të gjimnazit të tij. Në fakt, është aq i hatashëm saqë përbuz edhe mikun e tij të ngushtë Edin. Por telashet mbërrijnë kur një i huaj intrigues i quajtur Xherri shpërngulet në shtëpinë ngjitur.

Info English
After a new neighbor moved into the house next door, Charley discovers that he is an ancient vampire and goes in search for the help of Peter Vincent, a famous "vampire killer" to save his neighborhood from the creature.

IMDb 6.4/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.