12/01/2016

Love Is All You Need?

Love Is All You Need? me titra shqip ne camarok
Info Shqip
Paragjykime. Të drejtat e njeriut. Bulizëm. “Romeo dhe Zhulieta”. “ Një ëndërr “. Bazuar në filmin me metrazh të shkurtër me të njëjtin emër i cili ka fituar shumë çmime.

Info English
Prejudice. Human rights. Bullying. "Romeo and Juliet" meets "Crash" meets "Requiem for a Dream"...with a twist. Based on the multi-award winning short film of the same name.


IMDb 6.1/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.