12/01/2016

The Counterfeiters

The Counterfeiters me titra shqip HD
Info Shqip
Falsifikuesit është historia e vërtetë e operacionit më të madh në historinë e falsifikimit, krijuar prej nazistëve në 1936 për të falsifikuar para. Salomon “Sally” Sorouitsch është mbreti i falsifikimeve. Ai jeton një jetë të djallëzuar të kartave, pije alkoolike, dhe grave në Berlin gjatë epokës naziste.

Info English
The story of the Operation Bernhard, the largest counterfeiting operation in history, carried out by Germany during WWII.

IMDb 7.6/10 | Trailer | Download |

Shiko ne VidTo | Video | Watch |
camarok. Powered by Blogger.