3/31/2017

Monster Trucks

Monster Trucks me titra shqip
Info Shqip
Duke kërkuar një mënyrë për t'u larguar nga jeta dhe qyteti ku lindi, Tripi, një gjimnazist, ndërton Kamionin Monstër nga pjesë të makinave të braktisura. Pas një aksidenti në fabrikën e naftës shfaqet një krijesë e cuditshme dhe...

Info English
In a small town, an oil company is drilling for oil. The geologist, Dowd, informs his boss, Tenneson that they detected what could be an ecosystem which could affect their drilling rights...

IMDb 5.5/10 | Trailer | Donwload |

Shiko ne VidTo | Open | Video |
camarok. Powered by Blogger.